8 خوراکی صاف کننده شکم
به گزارش پیامک خنده، اگر می خواهید شکمی صاف داشته باشید، می توانید این 8 ماده غذایی را به برنامه خود اضافه کنید. این مواد نه تنها لذیذ و خوشمزه هستند، بلکه به علت 4 خصوصیت شاخص به تناسب اندام شما یاری می نمایند:
8 خوراکی صاف نماینده شکم
اگر می خواهید شکمی صاف داشته باشید، می توانید این 8 ماده غذایی را به برنامه خود اضافه کنید. این مواد نه تنها لذیذ و خوشمزه هستند، بلکه به علت 4 خصوصیت شاخص به تناسب اندام شما یاری می نمایند:
*بسیار کم کالری هستند و در عین حال بسیار مغذی اند.
*سیر نماینده هستند و باعث می شوند اندازه تمایل شما به مصرف انواع دسرها و مواد پرکالری کاهش یابد.
*می توانید آنها را به شکل های مختلف مصرف کنید.
*با هر ذائقه ای جور هستند.
1- سبزی های برگ سبز :
هر لیوان از سبزی های برگ دار حدود 60کالری انرژی دارد. کلم، کاهو و سایر سبزی ها با برگ سبز تیره بسیار مغذی و کم کالری هستند. این نوع مواد غذایی از جمله سالم ترین انواع بوده و غنی از فیبر، مواد معدنی، ویتامین و آنتی اکسیدان ها هستند. اگر می خواهید اندامی زیبا داشته باشید، توصیه می کنیم این نوع سبزی ها را به شکل خام یا پخته با اندازه کمی نمک، پیاز، فلفل و چند قطره سرکه به شکل سوپ مصرف کنید. ترجیحاً توصیه می کنیم از خوردن این سبزی ها به شکل سالاد در رستوران ها خودداری کنید زیرا معمولاً با اندازه فراوانی سس یا پنیر سرو می شوند و بسیار پر کالری هستند.2-سالسا یا سالاد شیرازی :
هر قاشق سوپ خوری سالسا حدود 5 کالری و هر لیوان حدود 80 کالری انرژی دارد. سالاد سالسا اگر در خانه تهیه گردد، بسیار سالم بوده و چون غنی از فیبر و ویتامین و مواد معدنی است، برای سلامت شما مفید می باشد. متأسفانه نمونه های صنعتی مملو از مواد شیمیایی، نگهدارنده ها و اسید های چرب هستند و ضمناً نمک بسیاری دارند. می توانید این سالاد را که از گوجه، خیار و پیاز تهیه شده، به همراه اندازهی سرکه یا آبلیمو و کمی نمک همراه با مرغ، سیب زمینی یا برنج و ماکارونی مصرف کنید.ترجیحاً به آن سس مایونز اضافه نکنید. این سس کالری کمی داشته و ضمناً همراه با غذا، سیر نماینده خوبی است.3- ماست کم چرب:
سه چهارم پیمانه ماست کم چرب حدود 80 کیلو کالری دارد. با این حال غنی از کلسیم و ویتامین B بوده و منبع خوب پروتئین است، به طوری که سه چهارم لیوان ماست کم چرب 9 گرم پروتئین دارد. می توانید ماست را به همراه دانه های قهوه با کاکائوی تلخ، تکه های میوه یا مربا مصرف کنید. ضمناً ماست جایگزین خوبی برای سس مایونز در سالادهاست.4- پف فیل ذرت :
دانه ای کامل است که غنی از فولات و ویتامین B بوده و برای رشد سلولی بسیار مناسب است. ضمناً غنی از فیبر بوده و هر لیوان از آن یک سوم گرم فیبر و حدود 30 کالری انرژی دارد.توصیه ما به شما این است که پف فیل را در منزل آماده نموده و همراه فلفل سیاه یا دیگر ادویه ها مصرف کنید.حتی می توانید اندازه کمی پنیر پارمزان هم به آن بیفزایید. اما پف فیل های آماده به علت آن که آغشته به نمک و روغن زیادی هستند، کالری بالایی داشته و می توانند فشارخون تان را بالا ببرند و برای تناسب اندام مفید نیستند.5- خربزه و طالبی :
خربزه و طالبی غنی از پتاسیم، ویتامین A وB6 هستند و از آنجا که آب فراوانی دارند، می توانند سیر نماینده باشند. تنها مساله آنها قند بالایی است که دارند. یک خربزه یا طالبی میانه حدود 42 گرم قند طبیعی دارد که با اندازه قند 11/2 لیوان نوشابه گازدار برابری می نماید. توصیه ما به شما این است که یک طالبی یا خربزه را به دو قسمت نموده و هر قسمت را در یک روز در طول بعد ازظهر نوش جان کنید. هرگز به آب طالبی قند اضافه نکنید تا کالری آن بالاتر نرود.6- سبزی های گریل شده :
نصف فلفل قرمز، یک کدو مسمایی کوچک، 3 پیاز و 2 برش میانه بادمجان گریل شده حدود 95 کیلو کالری انرژی دارد. با این حال این مجموعه غنی از ویتامین و ریز مغذی ها هستند و همگی برای سلامت مفیدند. نباید فراموش کنید هر چه سبزی ها رنگی تر باشند، مواد غذایی آنها بیشتر است. می توانید سبزی ها را گریل نموده و با اندازهی نمک، فلفل و سرکه مزه دار نموده و همراه با غذا سرو کنید. سرخ کردن سبزی ها به ویژه بادمجان را توصیه نمی کنیم چون سبب پر کالری شدن آن می گردد.7- سینه بوقلمون بدون پوست :
125 گرم گوشت بوقلمون حدود 120کیلو کالری، 30 گرم آن 5 گرم پروتئین و نیم گرم چربی دارد و می توان گفت منبع خوب پروتئین و سالم ترین گوشت کم چرب است. توصیه ما به شما این است که گوشت بوقلمون را همراه با سبزی ها و البته با پوست در فر با اندازه بسیار کمی روغن طبخ کنید و حین سرو پوست آن را بگیرید و همراه با سالاد شیرازی مصرف کنید. بوقلمونی که بیرون از منزل طبخ می گردد، پر از روغن بوده و مناسب مصرف نیست.8- خیار :
یک خیار میانه حدود 45 کیلو کالری دارد و منبع خوب پتاسیم، آهن، ویتامین A وC است. بهتر است خیار را با پوست نازک مصرف کنید زیرا مواد مغذی آن در پوستش تجمع دارد. اما قبل از مصرف، آن را خوب بشویید. مصرف یک ساندویچ با خیار، پیاز و پنیر کم چرب می تواند میان وعده ای لذیذ باشد، اما مراقب باشید.مصرف خیار با سس فراوان و نمک می تواند مضر باشد.منبع:نشریه کوچه ما، شماره 16.
/ج
منبع: راسخون