طرز تهیه تنگی پنیر لبنه، فینگرفودی ساده برای دورهمی ها
به گزارش پیامک خنده، تُنگی پنیر لبنه، فینگر فودی ساده و خوشمزه است که با طعم های مدیترانه ای مانند روغن زیتون، لیمو و زیتون ترکیب شده و مناسب مهمانی ها و دورهمی هاست. این غذا علاوه بر طعم مجذوب کننده، ظاهر زیبا و رنگارنگی دارد که میز شما را زیباتر می نماید. با مواد اولیه ای ساده و در دسترس می توانید این پیش غذا را در زمان کوتاهی آماده کنید. در ادامه شما را با طرز تهیه تنگی پنیر لبنه آشنا می کنیم، برای تهیه این پیش غذا از پنیر لبنه ترکی آنا استفاده شده است.
مواد لازم برای تهیه تنگی پنیر لبنه
- پنیر لبنه ترکی خرید آنلاین 1 پیمانه
- پوست لیمو ترش رنده شده 1/2 لیموترش
- نمک به اندازه لازم
- روغن زیتون به اندازه لازم
- آویشن 2 شاخه
- سیر 1 حبه
- گوجه گیلاسی 1 پیمانه
- سماق 1 قاشق چایخوری
- پرک فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری
- زیتون سبز 1/4 پیمانه
- زیتون سیاه 1/4 پیمانه
- جعفری تازه به اندازه لازم
طرز تهیه تنگی پنیر لبنه
1. آماده سازی مخلوط پنیر لبنه
در اولین مرحله از طرز تهیه تنگی پنیر لبنه، در یک کاسه مناسب پنیر لبنه ترکی، پوست لیموترش رنده شده، یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون و اندازه مناسبی نمک بریزید. مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند و مواد را کنار بگذارید.
2. تفت دادن سایر مواد
یک حبه سیر را به صورت اسلایسی خرد کنید. در ماهیتابه ای، یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون بریزید و سیر را همراه با شاخه های آویشن روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شوند. سپس سیرها را در کنار ماهیتابه قرار دهید.
زیتون سبز، زیتون سیاه و گوجه گیلاسی ها را در همان ماهیتابه بریزید و به مدت چند دقیقه تفت دهید. در انتها سماق و پرک فلفل قرمز را اضافه کنید و تمامی مواد را خوب مخلوط کنید.
3. تزئین و سرو تنگی پنیر لبنه
مخلوط پنیر لبنه را روی یک بشقاب تخت پهن کنید. مواد تفت داده شده را به زیبایی روی آن بریزید و با جعفری تازه تزئین کنید. برای مجذوب کنندهیت بیشتر می توانید از کمی روغن زیتون اضافه برای درخشندگی پیش غذای خود بهره ببرید.
نکات تکمیلی برای تهیه تنگی پنیر لبنه ترکی
همان طور که دیدید تهیه تنگی پنیر لبنه در منزل کار ساده ای است و رعایت نکات زیر باعث می گردد که فینگر فود شما حرفه ای تر و مجذوب کننده تر به نظر برسد و برای مهمانان مجذوب کننده تر گردد.
تنظیم مزه تنگی لبنه
اگر برای تهیه تنگی پنیر لبنه علاقه مند به طعم ترش بیشتری هستید، چند قطره آب لیموترش تازه به مخلوط پنیر اضافه کنید. این کار علاوه بر افزایش طعم ترش، عطر و تازگی خاصی به پیش غذا می دهد. در صورتی که طعم شور را ترجیح می دهید، می توانید از زیتون های شورتر یا اندازه بیشتری سماق بهره ببرید. بعلاوه، می توانید نمک دریایی هم به مواد اضافه کنید.
تزئینات مجذوب کننده برای تهیه تنگی پنیر لبنه
در تزئین این غذا از برگ های ریز جعفری بهره ببرید. بعلاوه، چند قطره روغن زیتون باکیفیت روی سطح غذا بریزید تا ظاهری براق و مجذوب کننده ایجاد کند. اضافه کردن دانه های انار تازهبه عنوان تزئین، علاوه بر زیبایی، طعمی شیرین-ترش به غذا می بخشد و مزه آن را متنوع تر می نماید.
ذخیره سازی و تازه نگه داشتن چاشنی
اگر قصد دارید این پیش غذا را از قبل آماده کنید، مخلوط پنیر لبنه را جداگانه نگه دارید و مواد تفت داده شده را در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید. قبل از سرو، مواد را روی پنیر قرار دهید تا طراوت آن حفظ گردد.
پنیر لبنه ترکی آنا، پایه اصلی تنگی لبنه
پنیر لبنه، پنیری نرم و لطیف است که از مایه ماست تهیه می گردد و اصالتی خاورمیانه ای دارد. پنیر لبنه ترکی آنا، بر اساس دستورالعمل سنتی ترکیه ای فراوری شده و تجربه ای تازه از طعم لبنه ارائه می دهد. این پنیر نه تنها برای صبحانه، بلکه به عنوان دیپ در کنار سبزیجات، کراکرها، نان های ترد و بعلاوه در تهیه انواع پیش غذاهای متنوع نیز کاربرد دارد.
منبع: کتاب کاله