این رسپی سوپ بوقلمون سرماخوردگی را سه سوته درمان می نماید

به گزارش پیامک خنده، سوپ بوقلمون یکی از است که به علت استفاده از گوشت کم چرب و پر خاصیت بوقلمون دارای ارزش غذایی بالایی است. انواع سوپ را به عنوان پیش غذا سرو می کنید اما به علت کامل بودن ارزش غذایی سوپ بوقلمون و ایجاد سیری طولانی مدت به واسطه استفاده از گوشت بوقلمون، این سوپ را به عنوان وعده غذایی اصلی برای و می توانید تهیه کنید. در این مقاله از در به آموزش طرز تهیه سوپ بوقلمون که یک غذای عالی برای درمان سرماخوردگی است به همراه نکات مهم در طبخ آن خواهیم پرداخت.

این رسپی سوپ بوقلمون سرماخوردگی را سه سوته درمان می نماید

مواد لازم برای تهیه سوپ بوقلمون با جو پرک

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
سینه بوقلمون500 گرم
جو پرک1 لیوان فرانسوی دسته دار
کره1 قالب 50 گرمی
هویج2 عدد
سیب زمینی1 عدد
پیاز (برای پیاز داغ)2 عدد بزرگ
ساقه کرفس1 عدد
گوجه فرنگی3 عدد
سبزی سوپ200 گرم
جعفری تازه و خرد شدهبرای تزیین سوپ بوقلمون
آبلیمو یا آب لیموترش تازهبرای سرو سوپ بوقلمون
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
نانبرای سرو سوپ بوقلمون

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 10 دقیقه

مدت زمان لازم برای پخت سوپ بوقلمون: 60 دقیقه

مراحل طرز تهیه سوپ بوقلمون به روش رستورانی

سوپ بوقلمون یک سوپ مقوی به ویژه برای بچه ها، افراد کهنسال و ورزشکاران است. با تهیه و سرو این سوپ مقوی در فصل سرما بدن خود را در برابر انواع ویروس های سرماخوردگی و آنفولانزا مقاوم تر کنید.

مرحله اول: بوقلمون را آماده کنید و بپزید

در اولین مرحله از طرز تهیه سوپ بوقلمون، نیم کیلوگرم سینه بوقلمون را تمیز کنید و با آب کاملا تمیز بشویید. سپس در آبکش قرار دهید تا آب اضافه از آن خارج گردد. سینه بوقلمون را با یک چاقوی تیز به صورت مکعبی ریز خرد کنید تا زودتر بپزد.

می توانید برای تهیه سینه بوقلمون به صورت یا اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله دوم: سبزیجات را آماده و اضافه کنید

حالا گوجه فرنگی، هویج، سیب زمینی و ساقه کرفس را بشویید و اجازه دهید کمی خشک شوند و آب اضافه از آنها خارج گردد. سپس پوست هویج و سیب زمینی را جدا کنید. سیب زمینی و هویج، به همراه ساقه کرفس را با چاقو به صورت نگینی ریز خرد کنید. بعلاوه می توانید با استفاده از رنده، آنها را به صورت درشت رنده کنید.

گوجه فرنگی ها را نیز از طریق غذاساز، میکسر یا رنده له کنید و به صورت پوره درآورید. سبزیجات آماده شده را نگه دارید تا در مراحل بعدی از آن ها بهره ببرید.

مرحله سوم: پیاز داغ را آماده کنید

در این مرحله از طرز تهیه سوپ با سینه بوقلمون، دو عدد پیاز را تمیز بشویید و پوست بگیرید. پیازها را باید به صورت نگینی ریز خرد کنید. یک قابلمه با سایز مناسب انتخاب کنید و میزان لازم از کره را در آن قرار دهید و اجازه دهید روی حرارت ملایم به آهستگی آب گردد. سپس پیازهای نگینی را روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی و سبک شوند.

می توانید برای تهیه کره و پیاز داغ آماده به صورت حضوری یا اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله چهارم: سینه بوقلمون را با پیاز تفت دهید

وقتی که پیازها کاملا طلایی و سبک شدند، سینه های بوقلمون را که از قبل شسته و خرد نموده اید به پیاز داغ اضافه کنید و روی حرارت تفت دهید. تفت دادن را تا جایی ادامه دهید که تکه های بوقلمون تغییر رنگ دهند و آب میان بافتی خود را از دست بدهند.

مرحله پنجم: سبزیجات و آب جوش را اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه سوپ بوقلمون برای سرماخوردگی، هویج، سیب زمینی و ساقه کرفس خرد شده را به ترکیب سینه بوقلمون و پیاز داغ اضافه کنید. هویج، سیب زمینی و ساقه کرفس نگینی خرد شده را روی حرارت تفت دهید تا تغییر رنگ دهند.

سپس با سینه بوقلمون و پیاز داغ مخلوط کنید تا به یک ترکیب یکدست برسید. در نهایت حدود چهار لیوان آب جوش اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا محتویات درون قابلمه به جوش بیایند و بعد از آن حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید تا سوپ بوقلمون با حرارت ملایم بپزد.

مرحله ششم: پوره گوجه فرنگی و ادویه را اضافه کنید

پوره گوجه فرنگی را در یک تابه بریزید و با میزانی کره روی حرارت تفت دهید تا آب اضافه آن کشیده گردد و روغن بیندازد. این کار یاری می نماید تا پوره گوجه فرنگی در سوپ بوقلمون خوش رنگ تر گردد.

بعد از گذشت نیم ساعت و زمانی که محتویات سوپ سینه بوقلمون روی حرارت کمی نرم شدند، پوره گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به صورت یکنواخت در ترکیب سوپ پراکنده شوند. مجددا درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا سوپ به خوبی جا بیفتد.

می توانید برای تهیه نمک و فلفل سیاه به صورت حضوری یا اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله هفتم: جو پرک و سبزی را اضافه کنید

بعد از گذشت بیست دقیقه تا نیم ساعت و زمانی که سوپ به غلظت مناسبی رسید، جو پرک و سبزی سوپ را اضافه کنید و اجازه دهید تا برای ده دقیقه دیگر روی حرارت ملایم باقی بمانند تا سوپ به خوبی جا بیفتد.

می توانید برای تهیه جو پرک و سبزی منجمد سوپ به صورت حضوری یا اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله آخر: سوپ بوقلمون را سرو کنید

بعد از آنکه سوپ بوقلمون و سبزیجات به خوبی جا افتاد و به غلظت مناسب رسید آن را از روی حرارت بردارید. سوپ بوقلمون را با میزانی جعفری تازه تزیین کنید و آن را با لیموترش تازه یا آبلیمو در کنار نان یا بدون نان سرو کنید و از خواص فوق العاده و طعم بی نظیرش بهره ببرید.

می توانید برای تهیه آبلیمو و نان به صورت حضوری یا اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

نکات مهم در طرز تهیه سوپ بوقلمون لذیذ مجلسی

  • سوپ بوقلمون را با برنج نیز می توانید تهیه کنید. برای این منظور جو پرک را حذف کنید، برنج را نیز جداگانه بپزید و در پنج دقیقه پایانی پخت اضافه کنید.
  • برای تهیه سوپ بوقلمون با بلغور گندم یا جو نیز جو پرک را حذف کنید. بلغور گندم یا بلغور جو را از دو ساعت قبل بخیسانید و آبکش کنید و با بوقلمون و دیگر مواد سوپ بگذارید تا کامل بپزد.
  • از رشته ورمیشل به جای جو پرک، نیز می توانید بهره ببرید تا سوپ ورمیشل با بوقلمون داشته باشید.
  • به جای سینه بوقلمون می توانید از گردن بوقلمون یا ران بوقلمون نیز برای درست کردن سوپ بوقلمون بهره ببرید، اما دقت داشته باشید که قبل از سرو سوپ، استخوان ها را از داخل سوپ بیرون بیاورید.
  • برای آنکه از پخت گوشت بوقلمون مطمئن باشید، می توانید پیش از اضافه کردن به محتویات سوپ، گوشت بوقلمون را جداگانه با پیاز و برگ بو بپزید و سپس ریش ریش کنید و در چند دقیقه پایانی پخت به سوپ اضافه کنید.
  • از عصاره سبزیجات و عصاره گوشت یا مرغ یا انواع استاک برای خوشمزه تر شدن سوپ بوقلمون خانگی هم استفاده می گردد.
  • نمک را حتما بعد از پختن گوشت بوقلمون اضافه کنید؛ در غیر این صورت بوقلمون نمی پزد و سفت می گردد.
  • برای تهیه سوپ بوقلمون برای نوزاد، ادویه ها را حذف کنید و تمام مواد سوپ را با گوشتکوب برقی یا دستگاه غذاساز میکس کنید و به شکل پوره دربیاورید.
  • می توانید از چند حبه سیر یا پودر سیر (طرز تهیه پودر سیر) نیز در تهیه سوپ مقوی بوقلمون بهره ببرید.
  • استفاده از میزانی پودر آویشن طعم متفاوت تری به سوپ بوقلمون می دهد.
  • از سبزیجات مورد علاقه خود به دلخواه می توانید در تهیه سوپ بوقلمون و سبزیجات بهره ببرید. استفاده از سبزیجاتی مثل ذرت، کلم بروکلی، پیازچه، قارچ و … در تهیه این سوپ اختیاری است.
  • برای آنکه یک سوپ بوقلمون ویژه و باکیفیت داشته باشید، حتما در خرید گوشت بوقلمون دقت لازم را داشته باشید. حتما از گوشت بوقلمون تازه، با بافت صورتی رنگ بهره ببرید. گوشت بوقلمون تازه نباید بوی تند و نامطبوع بدهد.

فوت و فن های خوشمزه شدن سوپ با گوشت بوقلمون

برای غلیظ شدن سوپ بوقلمون چه راهکاری می گردد استفاده کرد؟

استفاده از عصاره آماده یا استاک مرغ یا سبزیجات علاوه بر بهتر شدن طعم سوپ به غلیظ تر شدن آن نیز یاری می نماید.

سبزی سوپ شامل چه سبزی هایی است و با چه نسبتی ترکیب می شوند؟

سبزی سوپ شامل جعفری و گشنیز است که در آن نسبت جعفری یک و نیم برابر گشنیز است.

از چه ادویه های دیگری در تهیه سوپ با گوشت بوقلمون می توان استفاده کرد؟

از ادویه های دیگری مانند پودر کاری، پاپریکا، پودر آویشن و فلفل قرمز نیز در طرز تهیه سوپ بوقلمون می توان استفاده کرد.

منبع: افق کوروش
انتشار: 28 مهر 1403 بروزرسانی: 28 مهر 1403 گردآورنده: sms-jok.ir شناسه مطلب: 2304

به "این رسپی سوپ بوقلمون سرماخوردگی را سه سوته درمان می نماید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این رسپی سوپ بوقلمون سرماخوردگی را سه سوته درمان می نماید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید