ترفندهای پخت ران بریان بوقلمون نرم و آبدار و بدون بوی زهم!

به گزارش پیامک خنده، ران بوقلمون بریان یکی از لوکس ترین انواع غذای مجلسی بین المللی با بوقلمون است که با انواع و اقسام رسپی ها طبخ می گردد. این غذای شیک علاوه بر ظاهر چشمگیر از طعم بسیار خوشایندی هم برخوردار است. ران بوقلمون بریان شده تنوری را می توانید همراه با برنج یا به صورت خوراک با نان، سیب زمینی و انواع سبزیجات در مهمانی ها و مراسم مهم برای و سرو کنید. اگر شما هم دوست دارید دستور پخت انواع غذای مجلسی را یاد بگیرید، با ما در این مقاله از در همراه باشید تا طرز تهیه ران بوقلمون بریان را به شما آموزش دهیم.

ترفندهای پخت ران بریان بوقلمون نرم و آبدار و بدون بوی زهم!

مواد لازم برای تهیه ران بوقلمون بریان (برای 4 نفر)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
ران بوقلمون1 عدد
پیاز2 عدد بزرگ
سیر3 حبه
برگ بو2 عدد
رزماری خشکبه میزان کافی
لیموترش تازهبه میزان کافی
آبلیمو1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
نمک، فلفل سیاه و پاپریکابه میزان لازم
گراماسالا، تخم گشنیز و تخم کتانبه میزان کافی
زیره سیاه، آویشن و پودر سیربه میزان لازم
کرهبه میزان کافی
زعفران (دم نموده غلیظ)به میزان کافی
روغن زیتونبه میزان کافی
نان یا برنجبرای سرو ران بوقلمون بریان

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه ران بوقلمون بریان: 30 دقیقه

مدت زمان لازم برای تهیه ران بوقلمون بریان: 2 ساعت

مراحل طرز تهیه ران بوقلمون بریان

در طرز تهیه ران بوقلمون بریان، ابتدا باید گوشت بوقلمون را با سیر، پیاز، انواع ادویه ها، سبزیجات معطر، روغن زیتون، کره، آبلیموی تازه و زعفران مزه دار کنید تا رفع گردد.

مرحله اول: مواد اولیه را آماده کنید

پیش از آغاز مراحل درست کردن ران بوقلمون بریان، بهتر است مواد اولیه را آماده کنید. برای این منظور، ابتدا پیازها را به صورت خلالی درشت برش بزنید. حبه های سیر را هم پوست بگیرید و به صورت ریز رنده کنید.

حالا، چند عدد لیموترش تازه و شسته شده را به صورت حلقه ای برش بزنید و کنار بگذارید. بخش دیگری از لیموترش ها را نیز آبگیری کنید تا به میزان یک چهارم لیوان آبلیموی تازه داشته باشید یا از آبلیمو آماده بهره ببرید.

سپس، تخم کتان و تخم گشنیز را در دستگاه آسیاب خانگی بریزید و پودر کنید. کره را هم از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد و نرم گردد.

برای خرید کره و آبلیمو می توانید به روش های یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوم: مایه مرینیت بوقلمون را آماده کنید

در این مرحله از طرز تهیه ران بوقلمون مجلسی، کاسه مناسبی را انتخاب کنید و میزانی روغن زیتون و همه آبلیمو (یک چهارم لیوان) را در آن بریزید. سپس، سیر رنده شده، پودر سیر، تخم گشنیز و تخم کتان آسیاب شده، پودر زیره، نمک، فلفل قرمز، آویشن و ادویه گراماسالا را نیز به ترکیب روغن زیتون و آبلیمو اضافه کنید. این مواد را به خوبی هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.

برای خرید روغن زیتون، پودر سیر، پودر زیره، نمک، فلفل قرمز و آویشن می توانید به روش های حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله سوم: ران بوقلمون را مرینیت کنید

حالا، باید ران بوقلمون را مزه دار کنید. برای این منظور، ابتدا با استفاده از یک چاقوی تیز در هر دو طرف ران بوقلمون چند برش اریب و نسبتا عمیق ایجاد کنید. سپس، ران بوقلمون و پیازهای خلالی شده را در ظرف گود و مناسبی قرار دهید و تمام مایه مرینیت را روی آن ها بریزید.

ران بوقلمون آغشته به این ترکیب را برای یکی دو دقیقه به خوبی با دست ماساژ دهید تا مایه مرینیت تمام سطح ران بوقلمون را بپوشاند و به داخل برش ها نفوذ کند.

مرحله چهارم: مرحله مرینیت کردن ران بوقلمون را تکمیل کنید

پس از آغشته کردن تمام بخش های ران بوقلمون به مواد، زعفران دم نموده را همراه با کره نرم و به دمای محیط رسیده روی گوشت بوقلمون بمالید. ران بوقلمون را دوباره ماساژ دهید تا همه قسمت های آن به زعفران و کره آغشته گردد.

سپس، تعدادی از اسلایس های لیمو را همراه با میزانی رزماری خشک داخل شیارهای ایجاد شده بر روی ران بوقلمون فرو کنید. باقی ورقه های لیموترش تازه که قبلا آماده کردید و برگ بو را هم روی گوشت بوقلمون بچینید. حالا، درب ظرف را ببندید یا روی آن را با سلفون بپوشانید.

برای خرید زعفران و برگ بو می توانید به روش های حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله پنجم: ران بوقلمون را استراحت دهید

در این مرحله از طرز تهیه ران بوقلمون بریان، ظرف حاوی گوشت بوقلمون مرینیت شده را یک شب تا صبح در یخچال بگذارید تا کاملا استراحت کند و بوی زهم آن گرفته گردد. توجه داشته باشید، مدت استراحت گوشت بوقلمون هر چقدر بیشتر باشد، طعم و عطر آن نیز بعد از پخت بهتر خواهد شد. با این حال، اگر وقت کافی ندارید می توانید این زمان را تا یک ساعت هم کاهش دهید.

مرحله ششم: ران بوقلمون را در فر بگذارید

پس از گذشت این مدت، فر را روشن نموده و روی دمای 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سپس، کف و دیواره های ظرف مناسبی (ترجیحا یک ظرف پیرکس گود) را با روغن مایع کاملا چرب کنید و ران بوقلمون مرینیت شده را در آن بگذارید.

برش های لیموترش و برگ بو را از ظرف بیرون بیاورید. سپس، گوشت بوقلمون را دوباره با میزانی زعفران و کره رومال کنید. درب ظرف را با فویل بپوشانید و روی فویل چند سوراخ ایجاد کنید.

حالا ظرف حاوی ران بوقلمون مرینیت شده و رومال شده را به مدت یک ساعت و نیم تا 2 ساعت در فر از قبل گرم شده بگذارید. پس از گذشت نیم ساعت، درب فر را باز نموده و سطح ران بوقلمون را برای آخرین بار با زعفران و کره رومال کنید.

روی ظرف را دوباره با فویل بپوشانید و ظرف را داخل فر قرار دهید تا روند پخت تکمیل گردد. در 15 دقیقه پایانی، فر را روی حالت گریل تنظیم کنید تا ران بوقلمون کاملا طلایی گردد.

مرحله آخر: ران بوقلمون بریان را سرو کنید

پس از گذشت این مدت، ران بوقلمون بریان شده را از فر بیرون بیاورید و پس از قرار دادن در ظرف سرو با انواع سبزیجات به روش دلخواه دورچین کنید. ران بوقلمون تنوری را می توانید مثل با باقالی پلو، شوید پلو یا یا حتی همراه با نان، یا و بعلاوه سرو کنید.

برای خرید نان و برنج می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

نکات مهم در طرز تهیه ران بوقلمون بریان

  • پیشنهاد می کنیم در هنگام تهیه ران بوقلمون بریان، پوست بوقلمون را جدا نکنید تا چربی آن کاملا به خورد گوشت بوقلمون برود و آن را لطیف تر کند.
  • در صورت تمایل، برای طعم دار کردن گوشت بوقلمون به جای آبلیموی تازه می توانید از ترکیب آب پرتقال تازه با شکر یا سرکه و شکر بهره ببرید.
  • در صورت تمایل، می توانید میزانی عسل هم به مایه مرینیت ران بوقلمون اضافه کنید.
  • برای مزه دار کردن گوشت بوقلمون می توانید از ترکیب زنجبیل تازه رنده شده، پوره سیر، فلفل سبز تند چرخ شده، میزانی گشنیز و زیره سبز هم بهره ببرید.
  • در صورت تمایل، می توانید 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را همراه با پیاز داغ و سیر داغ تفت دهید. پس از افزودن میزانی آب، سرکه، زردچوبه، شکر، فلفل و نمک مدتی منتظر بمانید تا این ترکیب بجوشد و جا افتاده گردد. سپس، این سس را روی ران بوقلمون بریان بریزید یا همراه با آن سرو کنید.

بیشتر بخوانید:

فوت و فن های خوشمزه شدن ران بوقلمون بریان

بوی زهم بوقلمون را چگونه بگیریم تا ران بریان لذیذتر گردد؟

برای گرفتن بوی زهم گوشت بوقلمون، باید آن را با میزانی روغن زیتون، انواع ادویه ها، سبزیجات معطر، پیاز، سیر و آبلیموی تازه مرینیت کنید و ماساژ دهید. این ترکیب را در یک ظرف درپوشیده بریزید و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا همه مواد به خورد گوشت بوقلمون برود.

برترین ادویه ها برای طعم دار کردن گوشت بوقلمون کدامند؟

زنجبیل (تازه یا پودر شده)، پودر پاپریکا، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه، ادویه گراماسالا، ادویه کاری، دارچین، زیره سبز و سیاه، میخک و پودر سیر از برترین ادویه ها برای مزه دار کردن گوشت بوقلمون هستند.

برای طعم دار کردن و گرفتن بوی زهم ران بوقلمون از کدام سبزیجات معطر استفاده کنیم؟

برگ بو، آویشن، رزماری، پونه کوهی و ریحان از برترین سبزیجات معطری هستند که در رفع کردن بوی زهم گوشت بوقلمون و طعم لذیذ آن کاربرد دارند.

منبع: افق کوروش
انتشار: 26 مهر 1403 بروزرسانی: 26 مهر 1403 گردآورنده: sms-jok.ir شناسه مطلب: 2302

به "ترفندهای پخت ران بریان بوقلمون نرم و آبدار و بدون بوی زهم!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترفندهای پخت ران بریان بوقلمون نرم و آبدار و بدون بوی زهم!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید