درمان زانو درد با 8 ماده غذایی
به گزارش پیامک خنده، دردهای زانو با مراقبت و استراحت به طور کامل رفع می شوند اما بعضی دردها هم احتیاج به پیگیری های جدی تر و حتی مراجعه به پزشک دارند. با این حال بعضی گزینه های غذایی نیز هستند که درست مانند داروهای بدون نسخه، می توانند تاثیر زیادی در کاهش درد زانو داشته باشند.
بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، 8 ماده غذایی زیر می تواند تا حد زیادی درد زانوی شما را کاهش دهد:
- هویج: خوردن هویج برای کاهش درد زانو، یک درمان باستانی چینی است. این گیاه سرشار از بتاکاروتن و ویتامین آ است؛ دو ترکیب ضد التهابی قدرتمند. مصرف روزانه دو وعده هویج برای کاهش درد زانو توصیه می گردد. البته بهتر است برای بهره بردن از فواید هویج، آن را به صورت پخته مصرف کنید.
- زردچوبه: کورکومین، ماده فعال موجود در زردچوبه، خواص ضد التهابی دارد و برای قرن ها به عنوان دارو از آن استفاده می شده است. مصرف زردچوبه به مبتلایان به مسائل مفصلی توصیه می گردد. کورکومین، درست مانند ایبوپروفن، درد را کاهش می دهد.
- سرکه سیب: مصرف روزانه دو قاشق غذاخوری سرکه سیب، می تواند سمومی که در زانو منجر به بروز التهاب و درد می شوند را از بین ببرد. شما می توانید این سرکه را با روغن زیتون نیز ترکیب نموده و به صورت موضعی، نقاط دردناک را با آن ماساژ دهید.
- گردو: اسیدهای چرب امگا 3 و آنتی اکسیدان های موجود در گردو، تسکین دهنده درد زانو است. مصرف گردو بعلاوه در کاهش وزن موثر است. افزایش وزن؛ خود عاملی برای افزایش استرس در زانوها و دردناک شدن آنها است.
- غلات کامل: مصرف غلات کامل می تواند دردهای زانو به خصوص دردهای ناشی از ورزش را کاهش دهد. دقت کنید که مصرف غلات تصفیه شده، عامل ابتلا به درد زانو است. پس نان سفید، برنج سفید و دیگر محصولات پردازش شده را از رژیم غذایی خود حذف کنید.
- روغن خردل: این روغن را می توان به طور موضعی نیز بر روی نقطه دردناک با اضافه کردن روغن زیتون و روغن نارگیل ماساژ داد. بعلاوه، مصرف این روغن باعث افزایش جریان خون در منطقه ها آسیب دیده زانو می گردد و التهاب را کاهش می دهد.
- آووکادو: مقادیر زیادی چربی های غیر اشباع سالم دارد و مطالعات نشان می دهد که مصرف آن می تواند التهاب را کاهش دهد. دلیل درد زانو هرچه باشد، مصرف آووکادو، التهاب ناشی از آن را کاهش می دهد.
- فلفل قرمز: حاوی ویتامین سی است. این ماده مغذی باعث افزایش فراوری کلاژن در بدن می گردد و باعث تقویت استخوان ها و مفاصل می گردد.
منبع: گردشبان