کرونا دفاتر فیس بوک در لندن را بست
به گزارش پیامک خنده، پس از ابتلای یکی از کارکنان فیس بوک به ویروس کرونا، این شرکت روز جمعه سه دفتر خود در لندن را تعطیل کرد.

ایرنا از اسکای نیوز گزارش داد که فرد بیمار، یکی از کارکنان فیس بوک در سنگاپور بوده که در بازه زمانی 24 تا 26 فوریه از دفاتر این شرکت در لندن بازدید کرده بود.
بیش از 3 هزار کارمند در دفاتر فیس بوک در لندن فعالیت می کنند. مقامات وزارت بهداشت انگلیس در تلاش هستند تا افرادی که با بیمار در تماس بوده اند را شناسایی و آنها را قرنطینه کنند. فیس بوک از کارکنانش خواسته تا زمان بازگشایی دفاتر دورکاری کنند.
پیش از این هم ابتلای یکی از کارکنان فیس بوک در شهر سیاتل آمریکا سبب شد تا دفاتر این شرکت بسته شود.
شمار ابتلا به ویروس کرونا در انگلیس طی روزهای گذشته فرایند پر سرعتی را طی کرده است و دولت این کشور مرحله دوم عملیات مقابله با این بیماری را آغاز کرده است.
تا به امروز 116 نفر در سراسر انگلستان به کرونا مبتلا شده اند که از این میزان 105 نفر در انگلیس، سه نفر در ولز، 6 نفر در اسکاتلند و سه نفر در ایرلند شمالی سکونت دارند.
همچنین بیمارستان سلطنتی برکشایر انگلیس روز گذشته (پنجشنبه) گفت که فرد 70 ساله ای به دلیل ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده است.
دفتر نخست وزیری انگلیس شب گذشته، احتمال همه گیری کرونا در این کشور را بسیار زیاد ارزیابی کرد.
منبع: عصر ایران