13 اثر تاریخی استان خوزستان ثبت ملی شدند

به گزارش پیامک خنده، سرپرست معاونت میراث فرهنگی خوزستان از ثبت 13 اثر تاریخی استان در فهرست آثار ملی کشور خبر داد.

13 اثر تاریخی استان خوزستان ثبت ملی شدند

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میزاث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان، محمدحسین ارسطوزاده معاون میراث فرهنگی استان با اعلام این خبر اضافه نمود: در نشست شورای ثبت سازمان میراث فرهنگی، بقعه امیرسیف، بقعه حاجی باریکاب، بقعه شیخ لطفعلی، قنات بالارود، پای پل کرخه، کتیبه لال مزی، قلعه دز، قلعه منگره، محوطه هفت چشمه، محوطه زعفران دشت، محوطه کولان و محوطه منجیر از شهرستان اندیمشک پس از بررسی و تایید کارشناسان در فهرست آثار ملی به ثبت رسید.

او اضافه نمود: همچنین محوطه سرتلی در رامهرمز نیز اثر دیگر خوزستان است که با پیگیری های معاونت میراث فرهنگی استان تشکیل پرونده و در نهایت ثبت ملی شد.

سرپرست معاونت میراث فرهنگی خوزستان گفت: با اعلام ثبت ملی این آثار، هرگونه فعالیت و عملیات عمرانی و تغییرات محیطی در محوطه و حریم این آثار محدود به اعلام نظر کارشناسی سازمان میراث فرهنگی کشور است و با خاطیان در این خصوص برخورد قانونی می شود.

منبع: میراث آریا
انتشار: 23 شهریور 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: sms-jok.ir شناسه مطلب: 264

به "13 اثر تاریخی استان خوزستان ثبت ملی شدند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "13 اثر تاریخی استان خوزستان ثبت ملی شدند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید