چرا برخی غذاها باعث بروز میگرن می شوند؟

به گزارش پیامک خنده، افرادی که از میگرن رنج می برند اغلب می گویند خوردن برخی غذاها سردردهایی را در آنها ایجاد می نماید. اما یک پژوهش نو نشان می دهد که شاید غذا به تنهایی این ناراحتی را ایجاد نکند، بلکه باکتری های درون دهان هم شاید نقشی در این موضوع داشته باشند.

چرا برخی غذاها باعث بروز میگرن می شوند؟

این تحقیق نشان می دهد که در دهان افراد مبتلا به میگرن در مقایسه با دیگران، باکتری های بیشتری پرورش می یابد. این باکتری ها می توانند موادی شیمیایی به نام نیترات را تغییر دهند.

بعضی از غذاهایی که میگرن ایجاد می نمایند، محتوی نیترات هستند. این غذاها شامل گوشت ها، سبزیجات سبز برگ دار و بعلاوه بعضی داروهای خاص می گردد.

محققان حدس می زنند اگر اندازه باکتری هایی که نیترات را تغییر می دهند، در دهان زیاد باشد، می تواند در بعضی افراد منجر به سردرد گردد. این باکتری ها نیترات را به نیتریک اکسید تبدیل می نمایند. نیتریک اکسید یک ماده شیمیایی است که در سردرد تاثیر دارد.

محققان در مقاله پژوهشی شان نوشته اند: باکتری موجود در حفره دهان می تواند اندازه نیتریک اکسید را افزایش دهد. این ماده هم به نوبه خود در ایجاد میگرن نقش دارد.

با این حال، این پژوهش صرفا رابطه ای بین این باکتری ها و میگرن نشان داده و نمی تواند ثابت کند که باکتری ها میگرن ایجاد می نمایند. نویسندگان این مقاله گفتند آنها امیدوارند که پژوهش آنها زمینه را برای تحقیقات بیشتر درباره باکتری های مربوط به میگرن فراهم کند.

آنتونیو گنزالز، از نویسندگان این مقاله می گوید اگر حدس می زنید که نیترات باعث بروز میگرن می گردد، بهتر است که از غذاهای حاوی نیترات دوری کنید.

منبع: Live Science

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 28 فروردین 1404 بروزرسانی: 28 فروردین 1404 گردآورنده: sms-jok.ir شناسه مطلب: 2375

به "چرا برخی غذاها باعث بروز میگرن می شوند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا برخی غذاها باعث بروز میگرن می شوند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید