ظرفیت تأمین ارتباطات اربعین تکمیل شد، نیازی به بالن فضایی نیست
به گزارش پیامک خنده، به گزارش خبرنگاران، رحیم احسانی امروز دوشنبه در نشست خبری پژوهشگاه فضایی ایران با بیان اینکه تاکنون از سوی کمیته تأمین ارتباطات اربعین، استفاده از بالن فضایی مدیریت بحران برای ارتباط دهی به زائران اربعین تکلیف نشده است، گفت: بالن فضایی برای مدیریت بحران کاربرد دارد و در صورتی که ظرفیت ارتباطات در منطقه تأمین باشد نیازی به استفاده از این بالن وجود ندارد.

وی اضافه کرد: سال جاری در جهت حرکت زوار اربعین، ارائه خدمات از سوی اپراتورها با ظرفیت بالایی دیده شده است و فعلاً احتیاجی به بالن ارتباطی فضایی وجود ندارد.
رئیس پژوهشکده سامانه های حمل و نقل فضایی با اشاره به اینکه در سالهای گذشته در جهت حرکت زوار اربعین، بالن فضایی، نتایج تست های خوبی داشته است، گفت: هم اکنون نیز برای ارتباط رسانی در ایام اربعین آماده هستیم و اگر احتیاج به عملیاتی وجود داشت این سامانه را در مرز مهران یا خسروی آماده خواهیم کرد.
احسانی توضیح داد: مأموریت بالن فضایی ارائه خدمات در زمان شرایط بحرانی است که می تواند خدمات مخابراتی را به وسیله وای فای و ال سی ای و تقویت آنتن های بی سیم و پایش محیط انجام دهد. استفاده از این بالن برای آزمایش های زیر مداری ماهواره نیز قابلیت عملیاتی شدن دارد که به زودی آن را در مرکز فضایی ماهدشت امتحان خواهیم کرد.
در این زمینه حسین صمیمی رئیس پژوهشگاه فضایی ایران نیز گفت: پژوهشگاه فضایی ایران دستاورد خود در زمینه بالن ارتباطی را چند سال متوالی در مرز مهران ارائه کرد اما سال جاری با توجه به اینکه اپراتورهای مخابراتی ظرفیت های ویژه ای برای خدمات رسانی به زوار تأمین نموده اند احتیاجی به ارسال بالن به مرز مهران وجود ندارد.
وی اعلام نمود: پیش بینی این است که با توجه به ظرفیت های تأمین شده، مسئله ای به لحاظ ارائه خدمات ارتباطی در مرز کشور وجود نداشته باشد اما در صورتی که از سوی کمیته ارتباطات اربعین اعلام احتیاج گردد ما امکان استقرار بالن را در مرز کشور خواهیم داشت.
منبع: خبرگزاری مهر