روش هایی برای کنار آمدن با مسائل سفر (قسمت اول)

به گزارش پیامک خنده، سفر، درعین حال که تجربه لذت بخشی است اما مسائل و دردسرهایی هم دارد. گاهی عدم آگاهی درباره رفتار صحیح در شرایط مختلف، باعث بیشتر شدن مشکل می گردد. در این مقاله با روش هایی برای کنار آمدن با مسائل مختلف در طول سفر آشنا می شویم. با خبرنگاران همراه باشید.

روش هایی برای کنار آمدن با مسائل سفر (قسمت اول)

احتمالا برای شما هم پیش آمده که در هواپیما، قطار و اتوبوس، مسافر کناری تان چندان به حقوق شما توجه نمی کند. با صدای بلند حرف می زند، موزیک گوش می دهد یا بیش از حد معمول جا گرفته و کیف بزرگش موجب سلب آسایش شما شده است. گاهی اوقات واکنش نشان می دهید و به او تذکر می دهید یا گاهی خشن تر رفتار می کنید. گاهی اوقات نیز تحمل می کنید تا به مقصد برسید و از این شرایط خلاص شوید.

این تنها یکی از مسائل سفر است که انسان را بر سر دوراهی قرار می دهد. گاهی مواردی پیش می آید که واقعا نمی دانیم باید چه رفتاری در قبال طرف مقابل داشته باشیم.

همسفران بی ملاحظه، هتل های شلوغ و از دست دادن پرواز، از این دست مسائل هستند. اتفاقاتی که باعث می شوند سفر، که برای فرار از استرس های زندگی روزمره صورت گرفته، به خاطره ای تلخ تبدیل گردد. اما همه این ها به خودتان بستگی دارد. واکنش های شما در این شرایط می تواند همه چیز را تغییر دهد.

اطلاع از بایدها و نبایدهای سفر و آداب آن باعث می گردد که تجربه بهتری از سفر به نقاط دور و نزدیک داشته باشیم. با رعایت کردن این نکات برای مقابله با مسائل و درسرهای سفر آماده شوید.

اگر به ماشینی که اجاره نموده اید، خسارت وارد شد

اگر این خسارت زیاد و قابل توجه است با شرکت بیمه گر خود تماس بگیرید. در بسیاری از موارد باید در بازه زمانی مشخصی مثلا کمتر از 48 ساعت پس از وقوع حادثه این کار را انجام دهید. در ضمن بعضی بیمه ها ممکن است این قبیل اتفاقات را پوشش ندهند.

خسارت وارده را به شکل مستند ثبت کنید. گرفتن عکس یکی از برترین روش ها برای ثبت میزان خسارت است.

ممکن است مجبور باشید هزینه های جانبی را هم پرداخت کنید. اگر ماشین احتیاج به تعمیر پیدا کرد ممکن است مجبور باشید جریمه هایی تحت عنوان عدم کاربرد صحیح یا کاهش ارزش وسیله، بپردازید.

نگران خسارت های جزیی و سطحی نباشید. بیشتر شرکت های بزرگ اجاره خودرو به آسیب های سطحی خودرو اهمیتی نمی دهند.

اگر می خواهید غذاها و نوشیدنی های محلی را امتحان کنید و بیمار نشوید

از اهالی آن منطقه هدایت بخواهید. صف های طولانی در مقابل یک غذاخوری یا فروشنده غذای محلی می تواند به معنای کیفیت خوب غذا باشد و مشتری های زیاد یک رستوران نشان دهنده تازه بودن مواد غذایی و غذاهای آن رستوران است.

اگر طبخ و تهیه غذا جلوی مشتریان انجام می گردد به تمیزی آن دقت کنید. مواد خام باید جدا از هم نگهداری شوند و غذاهای سرد باید در یخچال باشند. خودتان قاشق یا وسایل دیگر برای خوردن غذا همراه داشته باشید.

آمادگی قبلی برای درمان بیماری های مرتبط داشته باشید. با تجویز پزشک، داروهای آنتی بیوتیک همراه داشته باشید تا در شرایط اضطراری بهره ببرید.

مراقب آبی که می خورید باشید. حتی قطعات یخ نیز می توانند آلوده باشند. برای نوشیدن از آب معدنی های قابل اطمینان بهره ببرید که قبلا باز نشده اند.

اگر دچار مسمومیت غذایی شدید

برای پیشگیری از کمبود آب بدن به داروخانه محلی مراجعه کنید و داروهایی بر پایه لوپرامید مانند ایمودیوم، تهیه کنید.

اگر علایم کمبود آب بدن از قبیل سرگیجه و خشکی دهان دارید، به پزشک مراجعه کنید.

بلافاصله سراغ غذاهای خشک نروید. مایعات و غذاهای نرم تر بخورید.

اگر تلفن همراهتان را گم کردید

با تماس گرفتن یا استفاده از اپلیکیشن های جی پی اس مانند Find My iPhone برای گوشی های اپل، تلفن همراهتان را ردیابی کنید.

رمز عبور تمامی اکانت های ذخیره شده در تلفن تان را تغییر دهید؛ از شبکه های اجتماعی گرفته تا اپلیکیشن های مرتبط با بانک و پرداخت آنلاین.

سیمکارت تان را غیبرطرفال کنید تا کسی نتواند از آن استفاده کند.

گزارش سرقت گوشی را در دفتر پلیس ثبت کنید.

اگر هتل مورد نظرتان جا ندارد

از قبل برنامه ریزی و اتاقتان را رزرو کنید. این کار را مستقیما به وسیله سایت هتل یا شرکت های مسافرتی معتبر انجام دهید. شب قبل از سفر، از رزرو شدن اتاق به نام تان، اطمینان حاصل کنید.

اگر مسئولان هتل مجبور به انتقال شما به هتل دیگری شدند، در ازای بروز این مشکل، از آنها بخواهید تا شب اول اقامت یا حمل ونقل به هتل نو را رایگان در نظر بگیرند. بعلاوه می توانید اعتبار رایگان استفاده از رستوران یا اسپا بگیرید.

در رفتن به هتل، دیر نکنید. اگر فکر می کنید ممکن است هتل مورد نظرتان جای کافی نداشته باشد، سعی کنید خودتان را زودتر برسانید.

اگر هتل مجبور به انتقال شما به هتل دیگر شد، توقع بیش از میزان نداشته باشید. در این شرایط هتل ها معمولا مهمانان خود را به یک هتل هم سطح یا سطح پایین تر می برند.

اگر با راننده تاکسی به مشکل برخوردید

بهتر است که قبل از سوار شدن درباره کرایه صحبت کنید و در خصوص میزان آن به توافق برسید.

نباید فراموش کنید که شماره پلاک و سایر مشخصات ماشین و راننده را یادداشت کنید تا در صورت لزوم و در شرایطی که مورد سرقت یا کلاه برداری واقع شدید، این مدارک را به پلیس تحویل دهید.

سعی کنید پول خرد وجه رایج آن منطقه را همراه داشته باشید و با اسکناس های درشت، کرایه را پرداخت نکنید.

ابتدا پیاده شوید و وسایل خود را بردارید، سپس کرایه را پرداخت کنید.

اگر پروازتان را از دست دادید

اگر آنالیز های امنیتی صورت گرفته و فقط مرحله سوار شدن به هواپیما به جای مانده، شاید با دویدن و عجله کردن بتوانید خود را برسانید. در بسیاری از فرودگاه ها، گیت ها تا 15 دقیقه قبل از پرواز، باز هستند.

آمادگی این را داشته باشید تا برای رزرو مجدد پرواز، هزینه اضافی بپردازید.

برای اطلاع دادن به ایرلاین، معطل نکنید. هر چه زودتر به آنها اطلاع بدهید که از پرواز جا مانده اید، احتمال اینکه بتوانید با پرواز بعدی راهی شوید، بیشتر است البته اگر پرواز بعد جا داشته باشد.

انتظار نداشته باشید که با اولین پرواز بعدی هواپیمایی دیگر، راهی سفر شوید. برای عوض کردن ایرلاین خود باید تمام هزینه های تهیه یک بلیط نو را بپردازید.

اگر ساکن اتاق مجاور شما، پر سروصدا است

این مشکل را با مسئول هتل در میان بگذارید. او می تواند از مسئولان امنیتی برای برطرف مشکل یاری بخواهد یا زمان خروج همسایه مزاحم را به شما اعلام کند.

به هیچ وجه خودتان وارد عمل نشوید. اجازه بدهید مسئولان مربوطه این کار را انجام دهند تا در صورت عدم همکاری فرد مزاحم، با مشکل روبرو نشوید.

از مسافران دیگر درخواست نکنید که به خاطر شما جابه جا شوند. اگر دنبال فضای آرام تری هستید، با هماهنگی مسئولان هتل، خودتان اتاق تان را عوض کنید.

اگر راننده تاکسی شما بی ملاحظه است و قوانین را رعایت نمی کند

شماره تاکسی را یادداشت کنید. مسئولان محلی معمولا به گزارش ها و بازخوردهای مسافران برای آنالیز رفتار رانندگان تاکسی توجه می نمایند و فرد خاطی را جریمه می نمایند.

داد و فریاد راه نیندازید. به هر حال آن راننده در کار خود حرفه ای است. شکایات خود را در قالب تمایلات شخصی از راننده طلب کنید نه با لهن تهاجمی.

اگر احساس ناامنی می کنید در آن تاکسی نمانید. اگر راننده به درخواست های شما توجهی نمی کند، پیاده شوید و یک تاکسی دیگر سوار شوید.

منبع: کجارو / travelandleisure.com
انتشار: 17 آبان 1403 بروزرسانی: 17 آبان 1403 گردآورنده: sms-jok.ir شناسه مطلب: 2316

به "روش هایی برای کنار آمدن با مسائل سفر (قسمت اول)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش هایی برای کنار آمدن با مسائل سفر (قسمت اول)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید