اسکان خوابگاهی دانشجویان تحصیلات تکمیلی در اولویت نیست

به گزارش پیامک خنده، به گزارش خبرنگاران به نقل از وزارت بهداشت، دکتر مهدی کدخدازاده معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره خوابگاه های این دانشگاه گفت: تامین خوابگاه برای دانشجویانی که مشمول قوانین اسکان هستند، ضرورت دارد.

اسکان خوابگاهی دانشجویان تحصیلات تکمیلی در اولویت نیست

وی اضافه نمود: به علت کمبود ظرفیت خوابگاهی، دانشجویانی که مشمول قانون ارائه خوابگاه نیستند تنها در صورت وجود ظرفیت می توانند از ظرفیت های خوابگاهی استفاده نمایند.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یادآور شد: با توجه به اینکه طبق آئین نامه تامین خوابگاه برای دانشجویان کارشناسی و دکترای حرفه ای در اولویت است، لذا دانشگاه از طریق دفترچه راهنمای انتخاب رشته در کنکورهای سراسری و پذیرش دانشجو نیز، بر عدم تعهد نسبت به ارائه خوابگاه به دانشجویان دستیار و دکتری تخصصی (Ph.D) تاکید نموده است.

وی همچنین با استناد به ماده 25 آئین نامه اسکان دانشجویان اذعان داشت: دانشجویان سنواتی در تمام رشته ها، دانشجویان مقاطع دکتری تخصصی (Ph.D) و رزیدنتی، مهمان، جابجایی و انتقالی از اولویت استفاده از خوابگاه برخوردار نیستند.

کدخدازاده با بیان اینکه براساس آیین نامه اسکان خوابگاهی، دانشگاه موظف است تنها در صورت داشتن امکانات لازم برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی شرایط اسکان خوابگاهی را فراهم کند، گفت: در چند سال گذشته مدیران قبلی دانشگاه برای تامین خوابگاه نسبت به اجاره دو خوابگاه اقدام کردند که اجاره این خوابگاه ها بار سنگینی برای دانشگاه ایجاد کرد.

وی گفت: حدود 5 و نیم میلیارد در سال فقط هزینه اجاره این خوابگاه ها است که با اضافه نمودن هزینه های جانبی سالانه حدود 7 میلیارد تومان برای این دو خوابگاه هزینه می گردد.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید نمود: دانشگاه در درجه اول نسبت به دانشجویانی که پس از کنکور، در مقطع کارشناسی و دکتری حرفه ای وارد دانشگاه می شوند متعهد است که آنها را در اولویت قرار دهد. وی یادآور شد: بالطبع، دانشجویانی که نسبت به آن ها تعهد داریم در خوابگاه های تملیکی دانشگاه اسکان داده خواهند شد و تنها در صورتی که براساس اولویت، ظرفیت خوابگاهی مازادی داشته باشیم، به دیگر دانشجویان خوابگاه خواهیم داد.

کدخدازاده ادامه داد: با توجه به شرایط مالی موجود و براساس لغو قرارداد این دو خوابگاه، دانشگاه باید ابتدا تعهدات قانونی خود را پوشش دهد و هر دو خوابگاه ولیعصر و سرشار تخلیه شوند.

وی درباره خوابگاه متاهلی این دانشگاه نیز گفت: در واقع ساختمان خوابگاه متاهلی دانشگاه، بسیار قدیمی است و بارها از آتش نشانی و شهرداری درخصوص ایمن نبودن این ساختمان اخطار گرفتیم و بنا داریم که این خوابگاه را تخلیه و بازسازی کنیم و پس از بازسازی کامل دانشجویان را اسکان دهیم، اما اینکه در آینده این خوابگاه در اختیار دانشجویان مجرد و یا متاهل قرار گیرد، هنوز قطعی نگردیده است.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید نمود: با توجه به حمایت های ریاست دانشگاه، مقرر شد که برای دانشجویان متاهل دانشگاه، مبلغی را از طرف صندوق رفاه دانشجویان به عنوان ودیعه مسکن و به صورت وام تخصیص دهیم، تا گوشه ای از مسائل دانشجویان مرتفع گردد.

وی اضافه نمود: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در بحث خوابگاه و زیرساخت های آن با مسائل بسیاری روبرو است و آخرین خوابگاهی که در این دانشگاه ساخته گردیده، مربوط به 22 سال قبل است.

کدخدازاده اضافه نمود: در شرایط حاضر خوابگاه های موجود دانشگاه نیز، از شرایط مناسبی برخوردار نیستند و همین خوابگاه ها نیز، نیازمند بازسازی جدی هستند، اما شرایط مالی موجود این امکان را به ما نمی دهد که بتوانیم خوابگاه ها را بازسازی کنیم و یا اقدام به خرید خوابگاه جدید کنیم.

وی با اشاره به این موضوع که کمیته اسکان دانشگاه، از چند هفته پیش با برنامه ریزی های متعدد، اقدام به تشکیل جلسات، چینش و جانمایی افراد نموده است، اذعان داشت: دانشجویان ورودی جدید نگران اسکان خود نباشند و امیدواریم که بدون بروز مساله ای تمام ورودی های مهر ماه امسال را در خوابگاه ها اسکان دهیم.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 9 دی 1397 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: sms-jok.ir شناسه مطلب: 42

به "اسکان خوابگاهی دانشجویان تحصیلات تکمیلی در اولویت نیست" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اسکان خوابگاهی دانشجویان تحصیلات تکمیلی در اولویت نیست"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید