ناکامی تیم های مشهدی در لیگ دسته سوم فوتبال
به گزارش پیامک خنده، خبرنگاران/خراسان رضوی مرحله نخست لیگ دسته سه فوتبال به خاتمه رسید و کنندگان مشهد نتوانستند به مرحله دوم این رقابت ها صعود کنند.

مرحله نخست لیگ دسته سوم فوتبال کشور، جام آزادگان به سرانجام رسید و تیم های مشهدی از صعود به مرحله دوم بازماندند. شریعت نوین تنها تیم مشهدی بود که تا آخرین روز رقابت ها شانس بالایی برای صعود داشت، اما با وجود پیروزی 6 بر 1 مقابل یادگار بجنورد، به عنوان چهارمی بسنده کرد.
در این گروه 2 تیم مقاومت تهران و کیان اراک با 25 امتیاز به رده های اول و دوم دست یافتند و به مرحله دوم رقابت ها صعود کردند. شریعت نوین با 7 پیروزی، 3 تساوی و 2 شکست، با 24 امتیاز به خاطر تفاضل گل کمتر نسبت به داماش تهران در رده چهارم قرار گرفت.
آسمان دیگر تیم مشهدی حاضر در این رقابت ها با ثبت 5 پیروزی، 2 تساوی و 5 شکست، با 17 امتیاز به رتبه ای بهتر از هشتمی دست نیافت.
همچنین گفتنی است تیم های بادامک قائن و سنگ آهن خواف نیز در این گروه حضور داشتند و در سرانجامی جدول در رده های دوازدهم و سیزدهم قرار گرفتند.
منبع: خبرگزاری ایسنا